Dacia noastra
Latest topics
» This world lacks moral integrity...
Tue Dec 11, 2018 9:28 am by Athena*

» Why are the poor, stupid people so loud and dirty?!
Fri Jun 22, 2018 12:37 am by Athena*

» Pseudo- spiritual masters, pseudo-notions, stupidity is everywhere! Only the wisest and stupidest of men never change.'"~ 孔夫子/ Kong Fu Zi ]
Fri Apr 13, 2018 6:22 am by Athena*

» EDM festivals - Nighclubs - drugs and alcohol !●'WHO CONTROLS THE CHILDREN, CONTROLS THE FUTURE.' ~ Strugatsky brothers ●'A NIGHTCLUB IS STEREOTYPICALLY THE MOST DISHONEST BUSINESS THAT YOU CAN GET AT TO ... '
Sat Feb 10, 2018 11:29 am by Athena*

» Legendarul comisar Eugen ALIMĂNESCU
Thu Oct 19, 2017 5:46 pm by Athena*

» ADVERSE EFFECTS OF MARIJUANA /Marijuana use: neuroscience perspective /Marijuana: Current Concepts/Cannabis: a controversial 21st-century drug of antiquity /How addiction hijacks the brain ( Harvard Medical School )  /Addiction and Brain Reward...
Sun Jul 16, 2017 12:10 pm by Athena*

» I wouldn't dare to imagine this world without the Law Enforcers /Superheroes
Sun Jul 16, 2017 12:02 pm by Athena*

» The Art Of War : 'Bread and circus' in an extremely dirty, noisy , highly polluted city !Bucharest the city of misery and degradation, a reflection of an uncivilized society!
Sat Jul 15, 2017 12:57 pm by Athena*

» Probability and Predictors of Transition from Abuse to Dependence on Alcohol, Cannabis, and Cocaine: Results from the National Epidemiologic Survey on Alcohol and Related Conditions
Tue Jul 04, 2017 5:45 pm by Athena*

Keywords

Social bookmarking

Social bookmarking digg  Social bookmarking delicious  Social bookmarking reddit  Social bookmarking stumbleupon  Social bookmarking slashdot  Social bookmarking yahoo  Social bookmarking google  Social bookmarking blogmarks  Social bookmarking live      

Pastrati adresa Dacia noastra pe site-ul dvs. de bookmarking social

Bookmark and share the address of Dacia noastra on your social bookmarking website


MECANICA CUANTIC RELATIVISTA SI SUB ELECTRONICA ( lucrare ce cuprinde o constructie teoretica simpla) ,,A few items about the Quantum Genesis of the Milky Way (Implicity of Black Holes!)

Go down

MECANICA CUANTIC RELATIVISTA SI SUB ELECTRONICA ( lucrare ce cuprinde o constructie teoretica simpla) ,,A few items about the Quantum Genesis of the Milky Way (Implicity of Black Holes!)

Post by Athena* on Tue Feb 15, 2011 12:28 pmExtras din cartea "CATEVA ELEMENTE DESPRE GENEZA CUANTICA A CAII LACTEE (Implicit a Gaurilor Negre)" scrisa de Ilie Marti

Cateva Cuvinte Despre Aceasta Carte:

Caracteristica principala a acestei carti este descrierea cuantica a particularitatilor fizice cum sunt miscarea de revolutie, Legea Atractiei Universala a lui Newton, a III-a Lege a lui Kepler si unele temperaturi ale corpurilor ceresti (aglomerari de materie) etc.
Aceasta carte a aparut din dorinta naturala de depasire a conditiei umane in ceea ce priveste cunoasterea mai multor aspecte fundamentale ale domeniului electronic, precum si domeniul cosmic, domenii care sunt greu de investigat, fiind mai putin accesibile. Ultimul are o extensie care poate fi confundata cu Universul, a carui parametri sunt calculati finiti (in greutate si in extensie). Ideile stiintifice principale care sunt baza in aceasta lucrare sunt "Invarianta si universalitatea constanta a minimei actiuni Planck ,,h", urmata de o descriere de fenomene ale naturii cuantice intrisec electronice, sub nucleonice si de restabilire cuantica astrala ale aglomerarilor de substanta cosmica (chiar si a corpurilor ceresti).
Aceasta carte este directionata catre cititorii care sunt interesati de ASPECTUL CUANTIC IN NATURA, precum si de modul in care invariantul cuantic astral universal ,,h" de tip Planck actioneaza in constructia, mai bine zis, in fabricarea stelelor, in controlul procesului de evolutie teoretic din interiorul nucleonului, specific Caii Lactee si Universului, al celor interesati in clarificarea teoretica a existentelor perioadelor de rotatie caracteristice si a perioadelor de revolutie la stele si la alte aglomerari de substanta cosmica din Univers, in general.

Aici, IDEEA MEA SPECIALA CONSTA
IN FAPTUL CA ACESTE CUNOSTINTE NU POT FI OBIECT DE STUDIU SPECIFIC PENTRU EDUCATIE, ACESTEA NU POT FI RASPUNSURI LA EXAMENE, DEOARECE ACOLO NU SUNT INCLUSE IN PROGRAMELE SCOLARE.

Aceste IDEI NOI din FIZICA pot fi incluse in sfera cultural stiintifica. Aceste idei noi nu contin aspecte politice, militare, speculative, obscure si spirituale. Am incercat cat mai simplu posibil de a forma un punct de vedere fizic unitar, de la sub electronic la cosmic, prin intermediul unor argumente precise (cu explicatii metematice) pentru toate temele prezentate in aceasta carte."

Autorul


,,Pe masura ce in Fizica cuanticul domina si stapaneste clasicul, creste si sanatatea si prosperitatea de azi a oamenilor.

Oamenii privesc cerul din cele mai vechi timpuri, il contempla, il admira, il foloseau la orientarea pe mare, uneori si pe uscat, fara a il intelege, fara a sti de ce aglomerarile de materie si energie ceresti au miscari proprii de rotatie si de revolutie in jurul unor aglomerari de materie mai mari decat cele observate initial, etc.
Mecanica cuantica din aceasta lucrare este o aplicatie a fizicii relativist subnecleonice, extinse de la nivel subelectronic la nivel galactic, stiut fiind ca mecanica cuantica dezvoltata pana acum este un atribut exclusiv al domeniului atomic si nuclear, nu a si celui subnucleonic si subelectronic.
Prin extinderea domeniului mecanicii cuantice de la nuclear la subelectronic si subnucleonic, a fost posibil sa se inteleaga sub aspect teoretic si domeniul cosmic apropiat, mai exact Calea Lactee.
De acum inainte, daca privim cu atentie cerul, se va sti de ce se rotesc in jurul axelor lor proprii aglomerarile de materie cu masa de repaus, de ce acestea au o miscare de revolutie, de ce acestea au anumite temperaturi la suprafata lor, in centrul lor, de ce apare fenomenul de restabilire cuantica la suprafata corpurilor ceresti.
Mecanica cuantic relativista si sub electronica din aceasta lucrare este o constructie teoretica simpla, lipsita de enigme ale cunoasterii, desi poate fi incadrata la "Limita Frontierei Cunoasterii".

LUMINA-I DIN FOTONI
MATERIA-I DIN LEPTONI SI FOTONI

Elementul constituent de baza in natura este ELECTRONUL. Lucrarea este axata pe argumente logice legate de structura sub electronica a energiei si materiei cu masa de repaus, pe argumente primare de natura sub electronice descrise in lucrare. Procesele fizice primare sub electronice formeaza natura in ansamblul ei, ele sunt obiectul de studiu al lucrarii, alaturi de alte aspecte sub nucleonice specific ceresti a materiei cu masa de repaus, aflata in stare de plasma si in alte stari reci. Elementele de baza din natura sunt legate e.m. DIRECT si INDIRECT in toate sistemele fizice ceresti evolutive.
Primul lucru care trebuie bine de stiut este ca un lepton, caz concret un electron sau pozitron, se supune principiului de superpozitie din electrostatica. Principiu din care ar trebui sa se desprinda o secventialitate a influentelor cuantice in natura in general, la un electron in special. Adaug eu, INFLUENTELE CUANTICE ELECTRONICE IN NATURA NU AU LOC INSTANTANEU SI SIMULTAN IN TOATE SENSURILE UNUI SISTEM DE COORDONATE CARTEZIAN. Este inacceptabila fizic totalitatea si simultaneitatea influentelor cuantice la nivel electronic. Existenta unei totalitati, precum si a unei simultaneitati, a influentelor cuantice la nivel electronic, presupune existenta unei energii, implicit a unei mase, ambele de valoare infinita, fapt contrazis de realitatea obiectiva. Acest din urma aspect fizic este de luat in seama atunci cand se are intentia sa se citeasca cartea. Este un aspect fizic fundamental, starns legate de valorile constantei a razei, masei electronului si a vitezei luminii, implicit a existentei minimei energii. Al doilea lucru care trebuie bine stiut este ca, prin locul pe care il ocupa electronii si pozitronii in STRUCTURA ENERGIEI si MATERIEI, iar apoi prin locul ocupat de electroni in structura atomilor, electronii si pozitronii, prin intermediul fotonilor, sunt capabili sa realizeze structuri de tip recticular in materia cu masa de repaus din natura, LEGATURI CE SE EFECTUEAZA SINCRON CU EXERCITAREA LEGATURILOR GRAVIFICE, pentru oricare din sistemele si subsistemele fizice existente in permanenta si perfecta, precisa lor evolutie in Univers.

UNIVERSUL NU ARE O EVOLUTIE HAOTICA! [...]

ELECTRONII SI POZITRONII, IMPLICATI IN FOTONI, ALCATUIESC IN NATURA LUMEA REALA PERCEPTIBILA, UNEORI IMPERCEPTIBILA, LUME CARE NE APARE FIZIC IN TOATE FORMELE EI CUNOSCUTE SI NECUNOSCUTE DIN PREZENT.
*****ELECTRONII SI POZITRONII, IMPLICATI IN FOTONI, ALCATUIESC IN NATURA LUMEA REALA PERCEPTIBILA, UNEORI IMPERCEPTIBIL, LUME CARE NE APARE FIZIC IN TOATE FORMELE EI CUNOSCUTE SI NECUNOSCUTE DIN PREZENT.
O parte a acestor forme arhitecturale leptonice, chiar daca in prezent ne sunt ne cunoscute, cum este aceea de la nivel sub electronic, totusi ea se abordeaza in lucrare. Alte descrieri sub nucleonice mai amanuntite a materiei, de la acelasi nivel cuantic, se vor afla relatate intr-o viitoare lucrare. In aceasta lucrare se afla relatate, printre altele, pe seama invariant(z)ei cuantice -e.m. a lui "h", aspectele cuantice a revolutiei si a rotatiei proprii ale astrilor Sistemului Nostru Solar, precum si un calcul posibil al dimensiunilor si greutatii Universului.
Aici, in lucrare, se prezinta aspecte fizice de CULTURA STIINTIFICA CUANTICA, e.m., SUB ELECTRONICA, SUB NUCLEONICA si ASTRAL-COSMICA.
Prin citirea lucrarii, se obtin informatii cu un inalt grad de incredre stiintifica privind cognoscibilitatea ALCATUIRII si FAURIRII ASTRELOR, din structuri electronice primare, si, aspectele primare ale alcatuirii energiei si materiei, a celei SUB ELECTRONICE in special, inca de la o FAZA POSIBILA de ,,big Bang"! Faza, azi, oarecum acceptata?

***DE REMARCAT CA, PE TERMEN MEDIU SI LUNG, LUCRAREA ADUCE BENEFICII DE COGNOSCIBILITATE STIINTIFICA SI FILOZOFICA CUANTICA, ASTRALA.
Restabilirea cuantica a astrelor este impusa de invariantul cuantic astral universal "h", invariant care este localizat la insasi constanta minimei actiuni "h" a lui Planck. O generalizare a energiei.
In lucrare SE DEZVOLTA ASPECTELE TEORETICE CONCRETE LEGATE DE "h" pentru S.N.S, pentru Soare si planetele Sale, de asemenea, se descriu unele aspecte POSIBIL A FI EXISTAT la inceputurile Universului, in faza de ,,big Bang", a posibilelor Lui particularitati, greutate si dimensiuni.
*****Lucrarea se adreseaza acelor categorii de cititori interesati de ASPECTUL FIZIC CUANTIC, de ASPECTUL SUB ELECTRONIC FUNDAMENTAL AL MATERIEI si ENERGIEI DIN NATURA, PRECUM SI DE MODUL CUM ACTIONEAZA INVARIANTUL CUANTIC ASTRAL h AL LUI PLANCK, IN CONSTRUCTIA, MAI BINE ZIS, IN F A U R I R E A A S T R E L O R, in controlul evolutiei practice a proceselor fizice sub nucleonice, a celor interesati in clarificarea cuantica a descrierii revolutiei si a perioadelor de rotatie proprie a S.N.S si a astrelor Lui.
Cartea se mai adreseaza si celor interesati de modul de aparitie a GAURILOR NEGRE din nucleele galaxiilor si din Univers in general.
Se mai stabileste concret locul aspectelor fizice relativiste din natura, localizarea genezei energiei radiative, relativista, fiind situata SUB ELECTRONIC, periferic leptonic, atat legat de acest aspect fizic aici.
Universul este pentru noi o natura aparenta, initial perceptibila doar clasic, O NATURA ENIGMATICA, in care nu este cunoscuta RESTABILIREA CUANTICA a subsistemelor si sistemelor fizice cuantice independente si neutre, aceste aspecte fizice fiind situate dincolo de FRONTIERA CUNOASTERII DE CATRE NOI OAMENII. [...]
Spre deosebire de prima editie a lucrarii ,,INVARIANTA CUANTIC e.m. "h" de la NIVEL SUBNUCLEONIC la NIVEL COSMIC pentru MISCAREA de ROTATIE PROPRIE A UNOR CORPURI CERESTI DIN S.N.S, acesta lucrare este in fapt o extensie a precedentei, revizuita si complectata cu noi capitole, in care aplicatiile INVARIANTEI CUANTIC e.m. "h", au un rol principal si central in descrierea cuantic, relativista, sub electronica, sub nucleonica si fotonica, a proceselor fizice caracteristice astrelor ceresti, extinse la Calea Lactee, precum si a particularitatilor lor cuantic-cosmice a orbitelor stelare si planetare.
Tot in aceasta lucrare, la caracterizarea orbitala a Sistemului Nostru Solar in Calea Lactee, se fac referiri sumare INTRE CORELAREA EVIDENTA A UNOR INTERACTIUNI FOTONICE COSMICE, DE LA CORPURILE INDEPARTATE, CU ATOMII UNOR ELEMENTE CHIMICE ALE MATERIEI DE LA SUPRAFATA PAMANTULUI, ASPECTE FIZICE CUANTICE CE CONDUC LA GENEZA SI INTRETINEREA VIETII, PRIN RECEPTORII ENERGETICI COSMICI, CUM AR FI : FRUNZELE si PETALELE UNOR PLANTE, CREIERUL si INIMILE VIETUITOARELOR, etc.In Universul timpuriu, fotonii se ciocneau, generand masa de repaus, la fel cum se ciocnesc ei astazi in acceleratoarele de particule. In acceleratoarele de particule, energia trece in materie, se genereaza artificial masa de repaus formata din electroni si pozitroni si, INVERS, IN ACCELERATOARE, DIN ELECTRONI SI POZITRONI PRIN CIOCNIRI SE NASC FOTONII.
Tot asa din ciocnirea cuarcilor intre ei, este posibil sa fi rezultat candva electronii si pozitronii, apoi, adaug eu, fotonii. Prin
interactiunea unei cote parti a fotonilor cu electronii si pozitronii apartinand Universului timpuriu, ar fi rezultat subnucleonii, conducand in cele din urma, de la fenomenul cosmic aparent haotic, spre un cvasiechilibru intre energie fotonica si cea actuala cu masa de repaus, ambele concretizate in aparitia materiei si energiei existente azi in corpurile ceresti plasmatice, aflate mereu intr-o transformare prin combustie sub nucleonica, cu emitere de energie radiativa. Este un posibil proces cosmic ce ne apare in unele nebuloase din Universul observabil. Este posibil ca aceste procese cosmice, la data observarii lor cu telescoapele, sa fie la locul lor de desfasurare, finalizate in timp..."

******ELECTRONII, POZITRONII si
FOTONII sunt CONSTRUCTORII CUANTICI ASTRALI ai SISTEMULUI SOLAR si ai CAII LACTEE ... Subcapitolele denumite:

* ,,ELECTRONUL, POZITRONUL si FOTONUL in INTERACTIUNE e.m." [ Legaturile fizice si chimice in natura prin se realizeaza prin fotonii cu impulsuri e.m "h/r e" intre oricare subsisteme sau sisteme fizice, fie ele sub electronice, sub nucleonice, nucleonice, atomice sau alte aglomerari de materie, fie ea si vie, vegetativa sau biologica. Fotonul prin caracteristicile sale fizice NATIV LEMNISCATICE, PERMITE STUDIEREA NATURII, a UNIVERSULUI, fara a mai fi nevoie de utilizarea notiunii vremelnice de camp. Aspect fizic IMPORTANT DE AZI INAINTE.] .

*,,REMARCI ASUPRA TARIEI LEGATURILOR FOTONICE" si

* ,,De la Foton la Frunza Pom si apoi la Inima de OM"...BIBLIOGRAFIE : Ilie Marti - Invarianta Cuantic e.m. "h" de la Nivel Subnucleonic la Nivel Cosmic, pentru Miscarea de Rotatie Proprie a unor Corpuri Ceresti in Sistemul Nostru Solar - Editia I-a 2007


*Nota: extrasul din cartea prezentata mai sus, este scris pe forumul ,,Dacia noastra", cu acordul verbal al autorului acesteia, Dl. Fiz. ILIE MARTI.

Smile I love you Infinite Multumiri si Cele Mai Profunde Aprecieri, Domnului Fiz. Ilie Marti_________________
Nimic nu este mai presus de Adevar!
avatar
Athena*
Admin

Numarul mesajelor : 320
Localizare : Terra
Reputatie : 8
Data de inscriere : 2008-12-01

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum