Dacia noastra
Latest topics
» Why are the poor, stupid people so loud and dirty?!
Fri Jun 22, 2018 12:37 am by Athena*

» Pseudo- spiritual masters, pseudo-notions, stupidity is everywhere! Only the wisest and stupidest of men never change.'"~ 孔夫子/ Kong Fu Zi ]
Fri Apr 13, 2018 6:22 am by Athena*

» EDM festivals - Nighclubs - drugs and alcohol !●'WHO CONTROLS THE CHILDREN, CONTROLS THE FUTURE.' ~ Strugatsky brothers ●'A NIGHTCLUB IS STEREOTYPICALLY THE MOST DISHONEST BUSINESS THAT YOU CAN GET AT TO ... '
Sat Feb 10, 2018 11:29 am by Athena*

» Legendarul comisar Eugen ALIMĂNESCU
Thu Oct 19, 2017 5:46 pm by Athena*

» ADVERSE EFFECTS OF MARIJUANA /Marijuana use: neuroscience perspective /Marijuana: Current Concepts/Cannabis: a controversial 21st-century drug of antiquity /How addiction hijacks the brain ( Harvard Medical School )  /Addiction and Brain Reward...
Sun Jul 16, 2017 12:10 pm by Athena*

» I wouldn't dare to imagine this world without the Law Enforcers /Superheroes
Sun Jul 16, 2017 12:02 pm by Athena*

» The Art Of War : 'Bread and circus' in an extremely dirty, noisy , highly polluted city !Bucharest the city of misery and degradation, a reflection of an uncivilized society!
Sat Jul 15, 2017 12:57 pm by Athena*

» Probability and Predictors of Transition from Abuse to Dependence on Alcohol, Cannabis, and Cocaine: Results from the National Epidemiologic Survey on Alcohol and Related Conditions
Tue Jul 04, 2017 5:45 pm by Athena*

» Alcohol self-administration acutely stimulates the hypothalamic-pituitary-adrenal axis, but alcohol dependence leads to a dampened neuroendocrine state
Tue Jul 04, 2017 5:35 pm by Athena*

Keywords

Social bookmarking

Social bookmarking digg  Social bookmarking delicious  Social bookmarking reddit  Social bookmarking stumbleupon  Social bookmarking slashdot  Social bookmarking yahoo  Social bookmarking google  Social bookmarking blogmarks  Social bookmarking live      

Pastrati adresa Dacia noastra pe site-ul dvs. de bookmarking social

Bookmark and share the address of Dacia noastra on your social bookmarking website


MOARTEA FIZICA, TRANSMIGRAREA SUFLETULUI SI INCARNAREA

Go down

MOARTEA FIZICA, TRANSMIGRAREA SUFLETULUI SI INCARNAREA

Post by Athena* on Fri May 15, 2009 11:10 am

*Din punct de vedere hermetic, o persoana decedata nu mai este subiectul timpului si spatiului atunci cand intra in sferele astrale!
*Sufletul tanjeste dupa reintoarcerea pe pamant, nu numai pentru ca doreste echilibrarea, prin forta legii Karmei a cauzei si efectului si a erorilor comise in timpul vietii, dar, deasemenea doreste sa se intoarca, pentru a avea o alta sansa de a se dezvolta in lumea fizica si sa acumuleze noi experiente spirituale pentru a avea posibilitatea ascensiunii spre sfere spirituale mai inalte!

*Orice fiinta umana, dupa moarte, va intelege inca un aspect al lumii astrale, si anume acela ca, avand un nivel (grad) inferior de evolutie spirituala, se va afla in imposibilitatea de a comunica cu fiinte, care in timpul vietii au atins un nivel mai inalt de constiinta (de evolutie spirituala) --- este ceea ce in mod foarte naiv este numit "iad" in terminologia diferitelor curente religioase---, deoarece aceste fiinte vor sta intr-o sfera subtila mai inalta a lumii astrale, iar cea mai inevoluata nu va putea calatori in sfera superioara luminoasa. Chiar daca va putea sa se miste in aceste sfere superioare, nu va putea suporta vibratia elevata a acestora si va cadea in sfera astrala careia ii corepunde nivelului lui (sufletului) de dezvoltare. O persoana (suflet omenesc) cu un nivel inalt de perfectiune, poate insa sa se aseze intr-o sfera astrala mai joasa, prin acomodarea vibratiei acelei sfere cu starea spirituala a sufletului sau!
*Un spirit cu un nivel scazut de dezvoltare care doreste sa contacteze un spirit mai evoluat, prin forta imaginatiei trebuie sa ceara spiritului superior sa vina in sfera sa! (Insa LUMINA sta in intuneric...si intunericul nu o percepe!)

*Sunt spirite care vampirizeaza fluidul electro-magnetic (energia vitala) a corpurilor vii pentru a acumula in corpurile lor fizice abandonate energia vitala, crezand ca asa vor renaste. Un corp fizic parasit de o astfel de fiinta, nu putrezeste timp de sute de ani!

*In lumea fizica, corpul fizic si corpul astral sunt mentinute impreuna de hrana, respiratie si cele trei parti - trup, suflet si spirit - care sunt potentate de sfere superioare, de elemente materiale mult mai subtile, iar pe de alta parte, corpul astral este revigorat de impresiile date de vibratiile materiale din sferele astrale!

*Daca o fiinta umana se intoarce din lumea astrala in lumea fizica, se datoreaza faptului ca, banda(cordonul) dintre corpul astral si mental, induce moartea corpului astral pentru a se renaste in lumea fizica. Actul mortii astrale este similar cu cel al mortii fizice. (Corpul astral nu mai este hranit de corpul mental cu impresiile lumii astrale.) Procesul degenerarii corpului astral este mult mai indelungat decat cel al corpului fizic.

*Fiintele astrale care pot avea influenta pozitiva cat si negativa, sunt uneltele pentru ceea ce are loc in lumea noastra fizica. Ele sunt cauzele tuturor efectelor in corpul astral al fiecarei fiinte, nu conteaza daca este initiata sau neinitiata!

*Diferenta dintre un Elemental si un Om este aceea ca, prima fiinta este constituita dintr-un singur element, iar omul este compus din cele 4 elemente, plus al 5-lea (Etherul sau Principiul Akasha)!

*PROVIDENTA DIVINA sau PRINCIPIUL AKASHA (ETHERUL), este factorul determinant pentru ca o fiinta umana este capabila de reincarnare. O fiinta elementala nu poate face acest lucru de una singura. O fiinta Elementala se dizolva numai in propriul element; un corp astral uman se dizolva in cele 4 elemente. O alta diferenta este, ca o fiinta Elementala in momentul mortii va inceta sa mai existe, intrucat spiritul ei este muritor; OMUL care este similar unui mic microcosmos, fiind CREATIE A LUI DUMNEZEU, ESTE NEMURITOR!!!

*Principiul Akasha al sferei astrale determina reincarnarea in lumea fizica a unei fiinte umane ce traieste in lumea astrala. Materialul astral al Luminii, numit de obicei LUMINA ASTRALA, este cea mai DIVINA EMANATIE IN LUMEA ASTRALA!
Initiatul care vede principiul divin al lumii astrale - acest pricipiu al Luminii apare stralucitor ca Lumina Soarelui arzator sau Soarele insusi!
CONCEPTIA INDIVIDUALA DESPRE DUMNEZEU, DETERMINA DE OBICEI LOCUL REINCARNARII.
EVOLUTIA SPIRITUALA A FIINTEI UMANE IN TIMPUL INCARNARII DETERMINA PREGATIREA PENTRU VIATA IN SFERE ASTRALE SUPERIOARE!

*DESTINUL/soarta , avand obiectivul de a purifica spiritul omului in lumea fizica, ajutandu-l sa obtina experienta necesara pentru evolutia spirituala, ESTE DEJA PREGATIT SI DETERMINAT DE PROVIDENTA DIVINA IN LUMEA ASTRALA, pentru fiecare om, individual, in acord cu maturitatea si gradul de dezvoltarea spirituala inainte de intrupare (incarnare). Sufletul cunoaste tipul de invataturi pe care trebuie sa le acumuleze in lumea fizica, si nu numai ca e de acord cu ele, dar simte intens sa treaca prin aceste invataturi!

*In momentul nasterii, fiinta isi pierde cunoasterea despre tot ceea ce Providenta Divina a planificat pentru ea. Daca un individ care traieste in aceasta lume ar putea sti in avans tot prin ceea ce ar trebui sa treaca, atunci nu ar mai avea Liber Arbitru in lumea fizica. Astfel de individ ar fi ca un simplu robot in tot ceea ce intreprinde ( un automat), iar misiunea ce trebuie indeplinita in acesta lume fizica ar deveni inpracticabila!!!

*Doar un INITIAT DE GRAD INALT, FIIND MAESTRU AL PROPRIEI KARMA, care se afla deasupra CAUZEI SI EFECTULUI, si simtindu-se egal familiar cu LUMEA FIZICA SI ASTRALA, este destul de MATUR SA CUNOASCA TOTUL IN AVANS, fara a avea sa se teama de orice influente dezavantajoase asupra LIBERULUI SAU ARBITRU!!!

(Un initiat nu este un filozof care a acumulat cunoastere teoretica, ci o persoana care si-a obtinut cunoasterea prin practica! Un initiat si invatator are misiune sfanta de a ghida indivizii inferiori din punct de vedere spiritual!)

*Impedimentele lumii materiale, INTARESC SPIRITUL SI CREAZA DEZVOLTAREA MULT MAI RAPIDA din punct de vedere SPIRITUAL, decat ar fi posibil in lumile astrale! De aceea fiintele umane din astral sunt nerabdatoare se obtina reincarnarea in aceasta lume, pe cat de repede posibil, fiind pregatite sa accepte cele mai grele conditii pentru a putea sa-si continue EVOLUTIA SPIRITUALA!

ORICE OM POATE ATINGE ERFECTIUNEA, deoarece EVOLUTIA INTREGII UMANITATI CONDUCE SPRE ACEASTA STARE!

"Aripile" ingerilor sunt o analogie a pasarilor care se misca liber in AER (ELEMENT CARE PATRUNDE PESTE TOT). ARIPILE SUNT SIMBOLUL SUPERIORITATII, AGILITATII, LIBERTATII!!!!


Last edited by Atena on Sat Jun 13, 2009 9:38 am; edited 1 time in total
avatar
Athena*
Admin

Numarul mesajelor : 316
Localizare : Terra
Reputatie : 8
Data de inscriere : 2008-12-01

Back to top Go down

Re: MOARTEA FIZICA, TRANSMIGRAREA SUFLETULUI SI INCARNAREA

Post by Athena* on Thu Dec 31, 2009 1:14 pm

avatar
Athena*
Admin

Numarul mesajelor : 316
Localizare : Terra
Reputatie : 8
Data de inscriere : 2008-12-01

Back to top Go down

Re: MOARTEA FIZICA, TRANSMIGRAREA SUFLETULUI SI INCARNAREA

Post by Athena* on Thu Dec 31, 2009 9:18 pm

Intelpciunea antica:

Iar dupa ce, parasindu-ti trupul,
te vei inalta in liberul eter,

Vei fi precum un zeu: nemuritor,
etern, de-a pururi biruitor al mortii.

Asa arata sfarsitul cel mai frumos al suferintelor noastre. Aceasta este cum spune Platon, marea lupta si marea nadejde ce ni se-astern inainte*(1). Acesta este rodul desavarsit al fiosofiei; acesta este scopul suprem al artei initiatice si sacre*(2) : a-i inalta si a-i conduce la adevaratele bunuri pe ce ce au urmat neabatuti calea virtutii, a-i izbavi de chinurile pamantesti ca dintr-o intunecata pestera a vietii materiale, a-i ridica pana la splendorii lumii eterate, si
a-i conduce la insulele Preafericitilor*(3).
Lor le este harazita rasplata indumnezeirii, caci nimanui altcuiva nu ii este ingaduit sa ajunga alaturi de zei, decat numai celui care A CUCERIT IN SUFLETUL SAU ADEVARUL si VIRTUTEA, si care a dobandit pentru carul sau spiritual puritatea. Ajuns in felul acesta sanatos si intreg, el este repus in starea sa primordiala, caci s-a regasit pe sine insusi unindu-se cu dreapta ratiune, a recunoscut ordinea divina a universului, si a descoperit, atat cat ii este ingaduit omului sa o faca, pe CREATORUL LUMII UNIVERSALE.
Dupa ce s-a purificat, el a devenit asemenea fiintelor care prin natura lor n-au cazut nicicand in nastere; el s-a UNIT PRIN INTELIGENTA CU ACEST TOT, SI S-A RIDICAT PANA LA ZEUL INSUSI. Dar cum acest om are un corp luminos ce ii este dat de la natura, el are nevoie de un loc unde sa-l poata aseza ca pe un astru. Or, tinutul cel mai potrivit pentru un corp cu astfel de natura se intinde in spatiul sublunar, intrucat acest loc se afla deasupra celui ocupat de trupurile muritoare, si dedesubtul spatiului locuit de fiintele ceresti. Piatagoricii il numesc
ETERUL LIBER; ETER, pentru ca este un corp nematerial si vesnic: LIBER, pentru ca este liber de patimile si tulburarile ce vin de la materie*(4).
Ce va deveni, asadar, cel ce va reusi sa ajunga acolo? Va fi ceea ce ii fagaduiesc aceste versuri, adica un ZEU NEMURITOR, va deveni asemenea Zeilor nemuritori despre care s-a vorbit la inceputul acestui poem, dar nu un zeu nemuritor prin natura lui. Caci cum ar fi cu putinta ca cel ce nu a inaintat in virtute si care nu a urmarit indumnezeirea decat de un anumit tip, sa ajunga egalul celor ce sunt de-a pururi ceea ce sunt?
Cum acest lucru este evident, poetul adauga versul: VEI FI PRECUM UN ZEU: NEMURITOR, cuvintele ETERN, SI DE-A PURURI BIRUITOR AL MORTII, pentru a da de inteles ca la aceasta indumnezeire nu se ajunge decat prin inlaturarea a tot ce este vremelnic si muritor in noi, caci acesta divina rasplata nu este inerenta naturii si esentei umane, caci el este rodul desavarsirii treptate a omului *(5).

*(1) In Phaidon, Platon ne vorbeste despre aceasta lupta si despre aceasta speranta. ,,In virtutea a ceea ce tocmai am afirmat, spune Socrate lui Simmias, trebuie ca toti sa participe inca din aceasta viata la intelepciune si la virtute: FRUMOASA INTR-ADEVAR ESTE RASPLATA CE NE ASTEAPTA, SI MARE SPERANTA FAGADUITA". Hierocles, in loc DE RASPLATA LUPTEI, vorbeste doar de LUPTA.

*(2) TEURGIA, ARTA INITIATICA si SACRA urmarea sa PURIFICE CORPUL LUMINOS, sa faca MAI USOR SUFLETUL cu care acesta era unit, si SA-I USUREZE INALTAREA la Zei. Pentru a se perfectiona in intregime, omul trebuia, asa cum a spus Hierocles, sa unesca filozofia cu arta riturilor sacre. Filozofia purifica inteligenta; riturile sacre faciliteaza dobandirea virtutii printr-o asceza mistica si un regim corespunzator. Iamblichos, in De Myst., numeste aceasta arta sacra TEURGIE, ,,si aceasta arta, spune el, Pitagora a invatat-o de la egipteni". TEURGIA ERA STIINTA DE A DEVENI ZEU, IAR UNIREA TEURGICA, INSEAMNA UNIREA ACTIUNII OMENESTI CU VOITA DIVINA CARE PERMITE OMULUI SA LUCREZE IMPREUNA CU DUMNEZEU.
Arta initiatica, prin elementul sacramental a riturilor si formulelor, si prin disciplina facultatilor misterioase, AMPLIFICA VITA PROFUNDA A SUFLETULUI, II APRINDEA IMAGINATIA, II INTENSIFICA CLARVIZIUNEA, II OTELEA VOINTA, IL PUNEA IN CONTACT CU PUTERILE OCULTE, II IMPLINEA NEVOILE RELIGIOASE SI MISTICE si IL FACEA CAPABIL SA COMUNICE CU FIINTELE SUPERIOARE

*(3) Descrierea acestor insule ale Preafericitilor poate fi intalnita la Pindar, Olypm., Homer, Odys., Platonm Phaidros si Hesiod.

*(4) ETERUL LIBER este spatiul care se intinde sub luna. Aici vin sa locuiasca sufletele care au meritat sa fie purificate si eliberate din ciclul renasterilor, dar care sunt inca susceptibile sa decada in nastere. Zeii ceresti locuiesc deasupra si nu coboara niciodata.
Lucan, in Farsala, X, mentioneaza opinia stoicilor referitoare la acest subiect:
,,Intre cerul instelat si intunericul ce inconjoara pamantul, se gaseste salasul semizeilor. Acea virtute nepieritoare care, in viata lor muritoare, le-a pastrat sufletul curat, ii INALTA IN SFERELE CERESTI".
Descrierea pamantului pur pe care Platon o face in Phaidon, pare a fi mai degraba o imagine a STARII in care se gaseste un suflet omenesc eliberat, decat viziunea unui LOC in care se traieste. Dar acest LOC poate fi in acelasi timp simbolic si real. Pentru Hierocles, locul aflat in SPATIUL SUBLUNAR convine de minune sufletelor eliberate datorita rangului lor. Inferioare prin natura lor Zeilor nemuritori, dar superioare oricaror alte fiinte pamantesti, ele trebuie sa locuiasca intr-un tinut superior pamantului dar inferior astrelor, ceea ce vrea sa insemne ca ele traiesc intr-o stare intermediara intre Zeii ceresti si oamenii de pe pamant.
Se spune ca Pitagora, care era considerat un GENIU, coborase din LUNA pentru a revela oamenilor adevarata doctrina si a le arata calea salvarii (Cf. Iamblichos, Vit. Pyth.).

*(5) ,,Aceasta promisiune de indumnezeire, scrie A. Delatte, seamana mult cu unele credinte religioase foarte vechi. Empedocle invata ca, DUPA PRIMA LOR INCARNARE, SUFLETELE CARE S-AU PURIFICAT COMPLET TRECAND PRIN STAREA DE MEDIC, POET SACRU SAU PROFET, SE INTORC PRINTRE NEMURITORI SI DEVIN ZEI. El insusi, in stari de exaltare, se numea ZEU NEMURITOR, DE-A PURURI BIRUITOR AL MORTII. Aceasta expresie pare sa fi fost un fel de formula sacra sau de parola magica, prin care defunctul isi afirma demnitatea si dreptul sau la paradis". Formule asemanatoare au fost descoperite pe mormintele initiatilor orfici.

(Hierocles ,,COMENTARIU LA IMNURILE SACRE ALE PITAGORICILOR")


Last edited by Atena on Sat Jan 02, 2010 12:17 pm; edited 1 time in total
avatar
Athena*
Admin

Numarul mesajelor : 316
Localizare : Terra
Reputatie : 8
Data de inscriere : 2008-12-01

Back to top Go down

Re: MOARTEA FIZICA, TRANSMIGRAREA SUFLETULUI SI INCARNAREA

Post by Athena* on Sat Jan 02, 2010 12:04 pm

,,Corpul nematerial corespunde unei anumite forme de viata; el da nastere vietii aflate in materie, si aceasta viata face ca animalitatea pieritoare sa fie intreaga si perfecta. Alcatuita dintr-o viata irationala si dintr-un trup muritor, aceasta animalitate este o imagine a omului, care este format dintr-o esenta rationala si dintr-un corp nematerial"*(1).

*(1) ,,Sufletul poseda un corp spiritual sau luminos mai inainte de a veni sa insufleteasca un corp muritor. Or, cum acest trup muritor are un fel de viata, Hierocles considera ca aceasta viata specifica este efectul corpului subtil care umple trupul nostru pamantesc. In acest fel trupul muritor, alcatuit din viata irationala si din materie, reprezinta o imagine a esentei umane, adica a sufletului si a corpului spiritual".

,,Pentru ca noi suntem oameni, trebuie sa ne ingrijim de cele DOUA ESENTE alcatuitoare ale fiintei noastre purificandu-le si perfectionandu-le potrivit naturii fiecareia. De pilda, SUFLETUL RATIONAL, ca parte rationala, i se potrveste PURIFICAREA PRIN ADEVARUL DAT DE CUNOSTERE, DAR CA PUTERE CE POATE SA ALEAGA INTRE DOUA PARERI DIFERITE, I SE POTRIVESTE MAI DEGRABA VIRTUTEA DREPTEI JUDECATI.
Intr-adevar, fiind inzestrati de natura CU INSUSIREA DE A CONTEMPLA LUCRURILE DIVINE si de a le orandui pe cele pamantesti, NOI AVEM NEVOIE DE ADEVAR PENTRU PRIMELE, SI VIRTUTEA DREPTEI JUDECATI PENTRU CELE DIN URMA; in felul acesta, vom putea ajunge SA CONTEMPLAM LUCRURILE VESNICE SI SA NE FOLOSIM DE LUCRURILE VREMELNICE.
Daca IN ACEASTA DUBLA DATORIE RAMANEM CREDINCIOSI FATA DE DIVINITATE, VOM REUSI SA DOMOLIM TUMULTUL NESOCOTINTEI.

ESENTA NOASTRA RATIONALA TREBUIE PURIFICATA DE ACEASTA NESOCOTINTA, tocmai ca de ea se alipeste SUFLETULUI NOSTRU ATUNCI CAND VINE LA NASTERE.

Intrucat CORPULUI NOSTRU LUMINOS
i-a fost atasat un trup muritor, NOI TREBUIE SA PURIFICAM CORPUL NOSTRU LUMINOS SI DIN ACEST TRUP PIERITOR, SI SA-L ELIBERAM DE INCLINATIILE PE CARE LE ARE PENTRU ACEASTA.

Cat priveste CORPUL VITAL*(1), acesta TREBUIE PURIFICAT URMAND LEGILE SFINTE SI RITUALURILE SACRE. Insa aceasta purificare este oarecum mai corporala ea folosindu-se de elementele materiale ca sa lecuiasca CORPUL VITAL, sa-l forteze sa se separe de materie, si
SA-L INALTE SPRE TINUTUL ETERAT PENTRU A REGASI FERICIREA STARII SALE ORIGINARE. Tot ceea ce se face --- intr-un fel demn de Stapanul Divin si fara nicio inselaciune --- pentru purificarea acestui orp, se face potrivit regulilor VIRTUTII si ADEVARULUI*(2)".

*(1) Prin CORP VITAL sau PSIHIC trebuie sa se inteleaga aici CORPUL LUMINOS CARE EXISTA INAINTEA TRUPULUI NOSTRU PAMANTESC. Aceasta expresie de CORP PSIHIC se intalneste si la Sf. Pavel, Corint., XV, dar HIEROCLES foloseste acest cuvant intr-un sens contrar. Hierocles vorbeste despre CORPUL LUMINOS pe care il opune TRUPULUI MATERIAL, in timp ce Sf. Pavel numeste VITAL sau PSIHIC trupul pamantesc si muritor pe care-l opune CORPULUI GLORIFICAT.

*(2) Hierocles, vorbindu-ne aici despre RITURILE SACRE CE TREBUIE IMPLINITE INTR-UN FEL DEMN DE STAPANUL DIVIN SI FARA INSELACIUNE, pare sa fi vrut sa faca o DISTINCTIE intre TEURGIE si MAGIE. Si una si cealalta sunt bazate pe principiul ca ,,ASEMANATORUL ATRAGE ASEMANATORUL SI ACTIONEAZA ASUPRA LUI." (Legea Universala a Cauzei si Efectului)

,,ESENTA SUFLETULUI UNIVERSAL ESTE USOR DE ATRAS; ea poate fi facuta prezenta cu usurinta in ORICE LUCRU DISPUS SA-I PRIMEASCA LUCRAREA, SI SA PARTICIPE ORICAT DE PUTIN LA PUTERA SA" (Plotin, En.IV).

Scopul TEURGIEI era de a ne arata in orice lucru afinitatea simpatetica ce face din lumea intreaga UN SINGUR TOT ARMONIOS, de A NE UNI ASTFEL CU INTELIGENTA CARE A CREAT ORDINEA UNIVERSALA si DE A NE FACE SA LUCRAM IMPREUNA CU EA, ATAT CAT NE STA IN PUTINTA, LA PASTRAREA ACESTEI ORDINI DIVINE. Pentru a usura aceasta sarcina, TEURGIA FACEA POSIBILA LEGATURA CU FIINTELE SUPERIOARE.

MAGIA, din CONTRA, se multumea cel mai adesea SA-L PUNA PE OM IN CONTACT CU SPIRITELE INFERIOARE SI RELE. In orice caz, actiunea sa nu era intotdeauna binefacatoare. Sarlatanii se serveau de procedeele ei CA SA FACA RAU OAMENILOR, sa-i INSELE sau sa-i INSPAIMANTE.

TEURGIA voia sa FACA DIN OAMENI ZEI;

MAGIA nu urmarea decat SA-I AFUNDE DIN CE IN CE MAI MULT IN MATERIE.

TEURGIA se AFLA IN SLUJBA INTELIGENTEI;

MAGIA nu cauta decat SA STARNEASCA PATIMILE.

[Hierocles ,,COMENTARIU LA TEXTELE SACRE ALE PITAGORICILOR"]
avatar
Athena*
Admin

Numarul mesajelor : 316
Localizare : Terra
Reputatie : 8
Data de inscriere : 2008-12-01

Back to top Go down

Re: MOARTEA FIZICA, TRANSMIGRAREA SUFLETULUI SI INCARNAREA

Post by Vizitato on Tue Jan 05, 2010 6:00 pm

Citesc si imi place .
Acum sunt mai linistit .

Vizitato
Guest


Back to top Go down

Re: MOARTEA FIZICA, TRANSMIGRAREA SUFLETULUI SI INCARNAREA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum